Μαλακός

Διαγραφή λογαριασμού Gmail οριστικά (με εικόνες)

Δημοσιεύτηκε στιςΤελευταία ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2021

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Gmail: Μπορείτε πραγματικά να διαγράψετε το δικό σας Gmail λογαριασμός μόνιμα χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας Google, ενώ εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις άλλες υπηρεσίες Google όπως το YouTube, το Play κ.λπ. Η διαδικασία απαιτεί πολλαπλά βήματα επαλήθευσης και επιβεβαίωσης, αλλά είναι αρκετά απλή και εύκολη.

Διαγραφή λογαριασμού Gmail οριστικά (με εικόνες)

Περιεχόμενα[ κρύβω ]

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη διαγραφή λογαριασμού Gmail

  • Όλα τα email και τα μηνύματά σας θα χαθούν εντελώς μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός Gmail.
  • Τα μηνύματα αλληλογραφίας θα εξακολουθούν να υπάρχουν στους λογαριασμούς αυτών με τα οποία έχετε επικοινωνήσει.
  • Ολόκληρος ο λογαριασμός σας Google δεν θα διαγραφεί. Δεδομένα όπως το ιστορικό αναζήτησης που σχετίζονται με άλλες υπηρεσίες Google δεν διαγράφονται.
  • Όποιος σας στείλει email στον διαγραμμένο λογαριασμό σας θα λάβει ένα μήνυμα αποτυχίας παράδοσης.
  • Το όνομα χρήστη σας δεν θα ελευθερωθεί μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Gmail. Ούτε εσείς ούτε κάποιος άλλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά αυτό το όνομα χρήστη.
  • Μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό σας στο Gmail και όλα τα email σας μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη διαγραφή. Μετά από αυτό, μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τη διεύθυνση Gmail, αλλά θα χάσετε όλα τα email σας.

Τι πρέπει να κάνετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Gmail

  • Ίσως θελήσετε να ενημερώσετε τους φίλους ή τους συναδέλφους σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, επειδή μόλις διαγραφεί, δεν θα μπορείτε ούτε να λαμβάνετε ούτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Ίσως θέλετε να ενημερώσετε τις πληροφορίες διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλα τα άλλα είδη λογαριασμών που είναι συνδεδεμένα με αυτόν τον λογαριασμό Gmail, όπως λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τραπεζικούς λογαριασμούς ή άλλον λογαριασμό Gmail που χρησιμοποιεί αυτόν τον λογαριασμό ως email ανάκτησης.
  • Ίσως θέλετε να κάνετε λήψη των email σας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Για να κατεβάσετε τα email σας:

1.Συνδεθείτε στο Gmail και ανοίξτε τον λογαριασμό σας Google.

2. Κάντε κλικ στο ' Δεδομένα και εξατομίκευση ενότητα κάτω από τον λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ στην ενότητα Δεδομένα και εξορθολογισμός κάτω από τον λογαριασμό σας

3. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο ' Κατεβάστε τα δεδομένα σας ’.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη των δεδομένων σας στην περιοχή Δεδομένα και εξατομίκευση

4.Επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να λάβετε και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Για να προβάλετε εφαρμογές τρίτων που είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό σας στο Gmail:

ένας. Συνδεθείτε στο Gmail και μεταβείτε στον λογαριασμό σας Google.

2.Πηγαίνετε στο Τμήμα ασφαλείας.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε ' Εφαρμογές τρίτων με πρόσβαση στον λογαριασμό ’.

Στην ενότητα Ασφάλεια, βρείτε εφαρμογές τρίτων με πρόσβαση στον λογαριασμό

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Gmail

1.Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail που θέλετε να διαγράψετε .

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για τον Λογαριασμό σας Google (πάνω από τη διεύθυνση email)

2.Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας και μετά « Λογαριασμός Google ’ για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο google.

Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας και μετά στο «Λογαριασμός Google» για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο Google

3. Κάντε κλικ στο ' Δεδομένα και εξατομίκευση από τη λίστα στην αριστερή πλευρά της σελίδας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη των δεδομένων σας στην περιοχή Δεδομένα και εξατομίκευση

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να « Κατεβάστε, διαγράψτε ή κάντε ένα σχέδιο για τα δεδομένα σας ' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.

5. Σε αυτό το μπλοκ, κάντε κλικ στο « Διαγράψτε μια υπηρεσία ή τον λογαριασμό σας ’.

Στην περιοχή Δεδομένα και εξατομίκευση κάντε κλικ στο Διαγραφή υπηρεσίας ή του λογαριασμού σας

6.Θα ανοίξει μια νέα σελίδα. Κάντε κλικ στο ' Διαγράψτε μια υπηρεσία Google ’.

Κάντε κλικ στο Διαγραφή υπηρεσίας Google

7. Θα ανοίξει το παράθυρο σύνδεσης στο Gmail. Συνδεθείτε ξανά στον τρέχοντα λογαριασμό σας.

8.Θα ζητήσει επαλήθευση. Κάντε κλικ στο Next to στείλτε έναν 6ψήφιο κωδικό επαλήθευσης στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Η Google θα ζητήσει επαλήθευση χρησιμοποιώντας κωδικό κατά την οριστική διαγραφή του λογαριασμού Gmail

9. Πληκτρολογήστε τον κωδικό και κάντε κλικ στο Επόμενο.

10.Θα λάβετε μια λίστα με τις υπηρεσίες Google που συνδέονται με τον λογαριασμό σας Google.

έντεκα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου (Διαγραφή) δίπλα στο Gmail. Θα εμφανιστεί μια προτροπή.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου (Διαγραφή) δίπλα στο Gmail

12. Εισαγάγετε οποιοδήποτε email, εκτός από το τρέχον Gmail σας για να το χρησιμοποιήσετε για άλλες υπηρεσίες Google στο μέλλον. Θα γίνει το νέο σας όνομα χρήστη για τον λογαριασμό Google.

Εισαγάγετε οποιοδήποτε email, εκτός από το τρέχον Gmail σας για να το χρησιμοποιήσετε για άλλες υπηρεσίες της Google στο μέλλον

Σημείωση: Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη διεύθυνση Gmail ως εναλλακτικό email.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη διεύθυνση Gmail ως εναλλακτικό email

13. Κάντε κλικ στο ' ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ' επιβεβαιώνω.

Κάντε κλικ στο ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ για επαλήθευση

14.Εσείς θα λάβει ένα email από την Google στην εναλλακτική διεύθυνση email σας.

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Google στην εναλλακτική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

δεκαπέντε. Μεταβείτε στον σύνδεσμο διαγραφής που παρέχεται στο email .

16. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Gmail για επαλήθευση.

17. Κάντε κλικ στο ' Διαγραφή Gmail κουμπί για να διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό Gmail.

Μεταβείτε στον σύνδεσμο διαγραφής που παρέχεται στο email και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή Gmail

Ο λογαριασμός σας στο Gmail έχει πλέον διαγραφεί οριστικά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Google και σε άλλες υπηρεσίες Google με την εναλλακτική διεύθυνση email που είχατε δώσει.

Συνιστάται:

Ελπίζω ότι τα παραπάνω βήματα ήταν χρήσιμα και τώρα μπορείτε εύκολα Διαγράψτε οριστικά τον λογαριασμό Gmail αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το σεμινάριο, μη διστάσετε να τις ρωτήσετε στην ενότητα των σχολίων.

Aditya Farrad

Η Aditya είναι επαγγελματίας τεχνολογίας πληροφοριών με κίνητρα και είναι συγγραφέας τεχνολογίας τα τελευταία 7 χρόνια. Καλύπτει υπηρεσίες Διαδικτύου, κινητά, Windows, λογισμικό και οδηγούς με οδηγίες.